Aktivni odmor

Ukoliko za svoj odmor tražite ranolikosti i sportske aktivnosti, tada je Milna pravo mjesto za vas.
Mjesto na otoku dovoljno odmaknuto od većih gradskih naselja sa čistim morem koje pogoduje kupanju, rekreaciji i pomorskim sportovima.

Biciklizam

Cijeli Brač umrežen je biciklističkim stazama. U Milni postoji mogućnost najma bicikala. Četiri biciklističke staze počinju u Milni. Ovo je jedan od načina da obiđte otok Brač i upoznate sve raznolikosti i posebnosti ovog otoka.
>>Preuzmite biciklističke staze otoka Brača

Ronjenje

U Milni vam se nude škole ronjenja, ronilački izleti, sportska penjanja, škole vaterpola, biciklističke staze i mogućnost sudjelovanja na sportskim događanjima koja se organiziraju tijekom ljeta.

Sa ronilačkim klubom Draulik pruža vam se mogućnost za:

  • školu ronjenja
  • ronilačke izlete
  • izlete brodom po milnarskim uvalama
  • zip-line u Omišu sa polaskom iz Milne
  • rafting na rijeci Cetini sa polaskom iz Milne

(Kontakt: +385 91 601 5525)

Rafting i zip-line

Ukoliko poželite još više aktivnosti iz Milne postoji organizirani odlazak na rafting na rijeci Cetini i zip-line u Omišu..  (Kontakt: +385 91 601 5525)

Izlet po Braču
Doživi našu obiteljsku priču istražujući ljepote i tradicije otoka koji nam je pružio najbolje domaće proizvode u kojima možete uživati u ovoj specijalnoj turi. Otkrij tradicionalne načine života u starom naselju donji Humac sa njegovim kamenolomima i obiteljskim radionica za obradu kamena. Posjeti najstarije mjesto na otoku, Škrip i mali obiteljski ”Muzej ulja” te pogledaj proces pravljenja te kušaj jedno od najboljih ulja na otoku.  Uživaj u panoramskom pogledu sa Vidove gore na Bol i susjedne otoke.
Nastavi put prema spektakularnoj pustinji Blaca i otkrij skrivene tajne prekrasne južne obale otoka.
Odmori se i zaplivaj u prekrasnoj uvali te kušaj tradicionalne domaće proizvode.
(Kontakt: +385 99 683 03 05)

Za ljetnih sunčanih dana svakako posjetite uvale u Milni koje vam nude opuštanje i osvježenje u kristalno čistom moru. Do nekih od ovih uvala možete doći pješke, automobilom, a postoji mogućnost i najma maloga broda.