Marine

Sa uvalom koja je zaštićena od gotovo svih vjetrova , odlično opremljenim marinama sa preko 300 vezova ,Milna je nautički centar Brača. Milna ima vrlo povoljnu mikroklimu i godišnje ima gotovo 70% vedrih dana. Obzirom da u Milni nema industrijskih pogona , čistoća, prozirnost i modrina mora u milnarskim uvalama jedna je od najistaknutijih i danas u svijetu gotovo nenadmašivih turističkih prednosti.

ACI marina Milna locirana zapadno u uvali Milna u samom središtu mjesta sa 183 veza i 15 suhih vezova. Otvorena je cijele godine. Marina je dobro opremljena popratnim sadržajima: struja, voda, internet, restoran, kafić, trgovina, mjenjačnica, tuševi, toaleti, a u blizini je i benzinska pumpa.

Kontakt: 021/ 636 306
Email: m.milna@aci-club.hr
www.aci-marinas.com

Marina Nautički centar Milna (Nautički centar Milna d.o.o) sa 45 vezova smjestila se na zapadnoj strani uvale Milna. Iz Marine se pruža pogled na centar Milne a obližnja borova šuma nudi vam prirodni hlad sve do popodnevnih sati. Uz miris borove šume, čisto more i zvuk cvrčaka, ova lokacija je idealna za opuštanje i odmor. Marina je otvorena cijele godine , a od popratnih sadržaja nudi Vam restoran, kafić, pekaru, trgovinu, servis za popravak brodova, intervencije na moru, dućan sa nautičkom opremom i praonicu rublja (selfservice).

Tel. 091 4000 487
nautickicentarmilna@yahoo.com

Milna Invest marina Vlaška nalazi se na sjevernom dijelu uvale samo 500 metara iza malog crvenog svjetionika. Uvala je mirna i tiha, okružena borovom šumom i zaštićena od vjetra. Lijepa plaža je u neposrednoj blizini marine koja je idealno mjesto za opuštanje, sunčanje i uživanje u kristalno čistom moru. Možete prošetatati uz obalu do mjesta Milna i otkriti šarmantne restorane i barove, kao i zanimljive trgovine koje se nalaze na putu i u samom mjestu.

Tel/Fax. +385 (0)21 – 636247
milna@marinavlaska.com
http://www.marinavlaska.nl/hrvatski/home/