Uvala Osibova

Uvala Osibova smještena je na jugozapadu Brača i svojim geografskim položajem obećava i nudi obilje sunca.
Uvala Osibova ima krasne plaže sa kristalno čistim morem .Ovo je uvala koju definitivno trebate posjetiti.

Uvala Lučice

Ovo je uvala koju često odabiru nautičari koji plove ovim dijelom bračke obale. Lučice čini pet manjih uvala ( krakova )u kojima se uvijek može pronaći dobar zaklon od vjetra. Lučice su zanimljive i roniocima zbog spilje na zapadnoj strani uvale. Uz čisto more,pjeskovito dno i gustu borovu šumu, Lučice su idealno mjesto za kupanje. Smještaj nude brojne kuće za odmor, apartmani i sobe, a dalmatinske specijalitete i bogatu ponudu svježe ribe potražite u obližnjim restoranima.

Uvala Maslinova

Uvala Maslinova za ljetniih vrućina pružit će vam istinsko ovježenje .Tu je more nešto hladnije zbog nekoliko izvora tekuće vode u samome moru. U Maslinovoj ćete primjetiti i velike kaveze za uzgoj bijele ribe, te pećinu koja služi kao zaklon za brodove.

Uvala Bobovišća

U ovoj uvali smjestilo se malo ribarsko naselje Bobovišća na moru. Uvala Bobovišća nudi čisto ,mirno more, odmor za dušu i tijelo.  Obratite pažnju na zvuk cvrčaka o kojemu je znameniti hrvatski pjesnik Vladimir Nazor napisao pjesmu. Baš o ovome mjestu. Ona jasno dočarava harmoniju prirode kakvu vam pružaju Bobovišća na moru. Premda se nalazite u naselju, imati ćete mir, jer Bobovišća na moru iako okrenuta turizmu nisu prenapučena lokalima i restoranima , nego nude od svega po malo , ali ipak dovoljno da imate sve što vam je potrebno dok ste na odmoru.

Plaža Bijaka

Plaža Bijaka nalazi se u samom naselju Milna. Plaža je svojim sadržajima i pjeskovitim dnom prikladna za obitelji s djecom. Ukoliko želite osigurati zabavu svojim mališanima, ovo je prava plaža za vas. Uz plažu postoji nekoliko restorana i kafića koji ce vam pručiti okrijepu i osvježenje.

Uvale Makarac

Na zapadnoj strani Milne nalazi se uvala Makarac. U Makarcu postoji nekoliko manjih plaža koje Vam nude privatnost i mir . Ukoliko odmor želite provesti u tihom i mirnom okruženju, u uvali Makarac možete pronaći ugodan smještaj u kućama za odmor i apartmanima.

Kupalište Cukarin

Uvale Salbunara, Ošišac

Uvale Salbunara i Ošišac su manje skrovite uvale na zapadnom dijelu Brača.
Uz čisto more ,uživati ćete u pogledu na Brački kanal i svjetionik Ražanj.
Odvojene od naselja, skrovite , okrenute moru i prirodi, ove uvale pružit će vam istinski osjećaj uživanja i odmora.

Uvala Vičja luka

Uvala Vičja luka smještena je uz naselje Bobovišća na moru. More tirkizne boje, prirodni hlad borove šume ,tišina i mir u ovoj uvali imaju gotovo iscjeliteljski učinak. Dođite i uživajte!